Keberkesanan perlaksanaan persekitaran e-pembelajaran di Universiti Teknologi Malaysia - 403969 Lim, Hui Fern; Rio Sumarni Shariffudin, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Teknologi Pendidikan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009