Design of a linear generator system for vechicle suspension - Muhammad Nazmi Mat Na'ain, 1987-; Mohd. Shuisma Mohd. Ismail; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009