Permintaan dan penawaran kondominium di Wilayah Persekutuan, Kuala Lumpur - 179017 Hasmah Abu Zarin; Ahmad Ariffian Bujang; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Ukur dan Harta Tanah; Seminar Penyelidikan Fakulti Ukur Dan Harta Tanah (1995 : Universiti Teknologi Malaysia, Skudai) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1995)
36