Kecerdasan emosi (EQ) dan hubungannya dengan tahap kepuasan terhadap kerjaya dalam kalangan guru Sekolah Menengah Kebangsaan Nitar - Norhayati Ahmad, 1977-; Hamdan Abd. Kadir, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009