Design for assembly : design improvement for assembled product using boothroyd-dewhurst DfMA methodology - Noor Laili Ali, 1984-; Ariffin Abdul Razak, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal-Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009