Analytical evaluation of active control turbocharger (ACT) - Syed Ahmad Najid S. Abdullah, 1985-; Srithar Rajoo, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009