Drop-out & low achievement: case studies in selected primary schools in Malaysia - Malaysia. Kementerian Pelajaran. Bahagian Perancangan dan Penyelidikan Pelajaran; Sharifah Maimunah Syed Zin (Kuala Lumpur : Ministry of Education, Malaysia, 1994)
44