Faktor - faktor keberkesanan penyelenggaran bangunan secara penyumber luaran - 217475 Low, Lisa Seow Wei (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper ( Sarjana Muda Sains (Pengurusan Harta tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004