Kecekapan aplikasi sinar gama dalam menentukan ketumpatan bahan - 426876 Siti Saleha Sofian Suri; Ahmad Termizi Ramli, supervisor; Fakulti Sains (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009