Perbandingan pola personaliti-persekitaran (P-E Fit) dan kongruen personaliti persekitaran (EAT) pelajar Kolej Komuniti Segamat, Johor - 408907 Azlan Aris; Faizah Abd. Ghani, supervisor; Fakulti Pendidikan (2009)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009