Ultrasonic imaging of internal defect - 435437 Mohd. Khushairi Mokhtar; Mohd. Nor Md. Yusof; Fakulti Sains (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Fizik Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009