Kajian kadar kepudaran luminesens terma serabut optik SiO2(AI), SiO2 (Ge) dan TLD-100 - 436047 Noor Hayati Anuar; Ahmad Termizi Ramli, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan))m - Universiti Teknologi Malaysia, 2009