Quality improvement in a plastic part manufacturing company - Sum, Meng, 1985-; Noordin Mohd. Yusof, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009