The formation and evolution of SiO/SiO2 nanostructures - 437818 Nurul Huda Abu Bakar; Zulkafli Othaman (supervisor) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Industri (Fizik Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009