Menentukan nilai spektrum kuasa hingar dengan kaedah transformasi fourier cepat 2-dimensi - 439176 Mohd. Hilmi Md. Hizir; Wan Muhammad Saridan Wan Hassan, supervisor; Fakulti Sains (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Fizik Kesihatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009