Design of prosthetic leg - Zairi Yusof, 1986-; Abd. Rahman Abdul Rahim; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal-Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009