Penyertaan penduduk dalam menjayakan program gerakan daya wawasan : kajian kes: Kampung Sungai Ular, Kuantan - 418093 Nur Fatihah Jusoh; Ibrahim Ngah, supervisor; Fakulti Alam Bina (2010)
Project Paper (Sarjana Muda (Perancangan bandar dan wilayah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010