Kesan pertanian padi secara berkelompok dalam menjana pendapatan petani : kajian kes : Kampung Permatang Sungai Dua, Kampung Guar Kepayang dan Kampung Setol, Seberang Perai Utara - 418312 Nurnazlifah Nanyan; Hamid Saad; Fakulti Alam Bina (2010)
Project Paper (Sarjana Muda (Perancangan Bandar dan Wilayah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010