Masalah pengajaran guru pelatih sains dan matematik : ke arah penyelarasan penyeliaan - Mohammad Yusof Arshad, 1955-; Aziz Nordin; Mohd. Salleh Abu, 1958-; Bengkel Penyelarasan Penyeliaan Latihan Mengajar Penyelia-Penyelia Bersekutu UTM/MRSM (1995 : Langkawi, Kedah)
44