Sistem maklumat pengurusan pelbagai tuntutan (E- CLAIM) - 450561 Tsang, Heng Wai; Syed Norris Hikmi Syed Abdullah; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006