Prototaip restoran francais bagi industri keropok Terengganu - 249435 Sukri Md. Jali; Raja Nafida Raja Shahminan, supervisor; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda (Senibina)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009