Faktor-faktor yang mempengaruhi penglibatan penduduk dalam program pelan tindakan desa - 492220 Nurul Hafizal Mohd. Razali; Ibrahim Ngah, supervisor; Fakulti Alam Bina (2010)
Project Paper (Sarjana Muda (Perancangan Bandar dan Wilayah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010