Cadangan merekabentuk pusat seni ukiran kayu (Kelantan Wood Carving Center) sebagai pusat pemeliharaan seni ukiran kayu tradisi Kelantan - 447694 Salina Abdul Shukor; Nafida Shahminan; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda (Seni Bina)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009