"Tanjung Piai & Kukup Heritage Center" Pusat warisan Tanjung Piai-Kukup - 246644 Ong, Keng Pin; Mohd. Hamdan Ahmad, supervisor; Fakulti Alam Bina (2009)
Project Paper (Sarjana Muda (Seni Bina)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009