Faktor-faktor yang menyebabkan stres (tekanan) kerja di kalangan guru sekolah menengah : satu kajian di daerah Johor Bahru, Johor - 423822 Noor Hadayah Ahmad; Mohd. Tajudin Ninggal; Fakulti Pendidikan (2003)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Bimbingan dan Kaunseling)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003