Korgalzhyn state nature reserve [electronic resource] : management process and its problems - 424036 Dinara Yerimbekkyzy; Fakulti Alam Bina (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Perancangan-Pengurusan Sumberjaya dan Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009