CAD/CAM modeling : sand casting mold design - Johady Hashim, 1986-; Ashraf Hafiz Amin Radwan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009