Ferrocement as repair material for pavement - 195226 Wan Abdul Halim Wan Muhammad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999