Free and forced vibration testing inertial - force excitation - Hassan Samsudin, 1985-; Roslan Abdul Rahman; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009