Techno economic study of electric propulsion system of an LNG Carrier - Mohd. Hazrin Seman, 1986-; Nasrudin Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2009)
Project Paper (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009