Kajian kelakunan pejalan kaki di dalam Kampus Universiti Teknologi Malaysia - 195287 Norliza Azis (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999