Kelakunan takukan sisi berpuncak tajam pada liku saluran terbuka - 195329 Ned Azraai Mohammed Noor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awamm)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999