MCM-41 supported palladium(II)-imine complexes : catalyst-for heck reaction - 411877 Suhaila Borhamdin; Mustaffa Shamsuddin; King, Kuok Hii; Simposium Kimia Analisis Malaysia (ke-17 : 2004 : Kuantan, Pahang) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
42