Laporan prestasi Julai 1998 - Februari 2002 : Pusat Dasar Teknologi & Kajian Antarabangsa (CENTEPIS) Universiti Teknologi Malaysia - Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Dasar Teknologi dan Kajian Antarabangsa (CENTEPIS) (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
44