Akta Pendidikan 1996 (Akta 550) & peraturan-peraturan terpilih : hingga 15hb. Disember 2003 - Malaysia. Lembaga Penyelidikan Undang-Undang (Selangor Darul Ehsan : International Law Book Services, 2003)
44