Akta kualiti alam sekeliling 1974 (Akta 127) & peraturan-peraturan dan perintah-perintah : (hingga 10hb. Jun 2004) - Lembaga Penyelidikan Undang-Undang (Selangor Darul Ehsan : International Law Book Services, 2004)
01