Mesyuarat eksekutif : kertas kerja bil. 6-11/1993/94, 6 September 1993 - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Canselori (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1994)
6. Cadangan memasukkan dividen yang diperolehi dari tabung kewangan sebagai sebahagian dari sumber pendapatan tabung -- 7. Cadangan izin lalu talian penghantaran dari Tenaga Nasional Berhad -- 8. Rayuan terhadap hukuman tatatertib pelajar - saudara Mohamed Rezal bin Omar Hapizi no. K/P ; A2850699 IDKA -- 9. Laporan kos baik pulih (UBP) Pusat Komputer UTM Kuala Lumpur -- 10. Cadangan menyewa bangunan Maraya Sdn. Bhd. untuk penempatan pelajar UTM Skudai -- 11. Laporan perkembangan projek-projek penswastaan