Mesyuarat eksekutif : kertas kerja bil. 12-21/1993/94, 2 Oktober 1993 - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Canselori (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1994)
12. Petugas sambilan di PSZ -- 13. Perkhidmatan pemindahan rekod retrospektif -- 14. Geran pelancaran Pusat Rekacipta Teknologi -- 15. Keahlian dalam Might (Malaysian Industry- Goverment Group for High Technology -- 16. Program Jawatankuasa Pengawasan Perkhidmatan Makanan dan Minuman UTM -- 17. Cadangan mengubah skim pinjaman jangkamasa pendek kepada jangkamasa panjang -- 18. Cadangan menubuhkan tabung meningkatkan taraf kemudahan UTM -- 19. Kertaskerja pembayaran visa untuk kakitangan yang mengikuti bercuti belajar di luar negeri -- 20. Pembayaran yuran pengajian kakitangan yang mengikuti pengajian secara sambilan -- 21. Cadangan pembentukan Jawatankuasa Pemandu Perancangan Strategik