Persepsi pensyarah dan pelajar terhadap tugasan kerja kumpulan : satu tinjauan di Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - 183197 Rohaya Talib; Shariff Omar, supervisor; Fakulti Pendidikan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengukuran dan Penilaian)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003