Sistem maklumat pengurusan pelajar pengajian siswazah secara penyelidikan - 452067 Ang, Bin Huey; Naomie Salim, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - University Teknologi Malaysia, 2006