Service quality evaluation of container haulage in southern region - Mohd. Nasir Alias, 1969-; Ho, Chin Siong; Fakulti Alam Bina (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Perancangan dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009