Penyiasatan makmal terhadap konkrit latex asli = Experimental investigation on latex concrete; Beberapa masalah yang dihadapi oleh konkrit sebagai satu bahan pembinaan; Analisis kestabilan cerun- menggunakan komputer; Satu model digit untuk meramal enapan tanah di bawah beban statik dan fana = A digital model for the prediction of settlement under static and transient loadings ; Hydrological programming; Kajian lanjutan mengenai sifat-sifat konkrit batu hangus kelapa sawit / [mikrofilem] - Tan, Kok Hong; Siti Badriah Ishak; Yong, Kim Thong; Salimi Md. Saleh; Mohamed Sabri Mohamed Salleh
Tesis (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1984