Design of a ballast tank for a remotely operated underwater vehicle - Hasmizairi Kamis, 1986-; Shahrum Shah Abdullah, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009