Object recognition system - Haw, Foo Chien, 1985-; Zaharuddin Mohamed, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009