Simulation of single-electron transistor memory devices - Edward Bandy Samigat, 1986- , author; Rozali Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mikroelekronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009