PCB image enhance using thresholding technique - Goh, Ze Lin, 1985- author; Musa Mohd. Mokji; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Komputer) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009