Conceptual analysis for IBS load bearing housing components - Rozilawati Md. Dayan, 1985-; Abdul Kadir Marsono; Fakulti Kejuruteraan Awam (2010)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2010