Corak pendapatan dan perbelanjaan peribadi di kalangan pelajar tahun akhir sains komputer di institusi pengajian tinggi awam : kajian di Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - 440703 Mohd. Nazri Mohd. Hashim; Lokman Ali, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009