Corak pendapatan dan perbelanjaan peribadi di kalangan pelajar tahun akhir kursus kejuruteraan elektrik di institusi pengajian tinggi awam : kajian di Fakulti Kejuruteraan Elektrik, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - 441051 Mohd. Asyikin Daud; Lokman Ali, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Pengurusan (Teknologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009