Infrared walking aid - Aizreena Azaman 441314; Camallil Omar; Fakulti Kejuruteraan Elektrik 540663 (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik Perubatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009